Η σχεδιαστική ομάδα του VIRUS χρησιμοποιεί εμπειρία ετών, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, και φαντασία να δημιουργεί ιστοσελίδες (websites) υψηλής αισθητικής που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας.

 

Banner-designing-companies_0.png

 

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην σωστή σχεδίαση καικατασκευή ενός web site.

Μερικοί από αυτούς είναι:
 

 1. Η εικαστική προσέγγιση, η οποία θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην εικόνα και την φιλοσοφία της εταιρίας σας
 2. Η πλοήγηση, η οποία θα πρέπει να είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες του website σας να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητούν χωρίς να περιπλανιώνται άσκοπα στις διάφορες ιστοσελίδες
 3. Η δομή των ιστοσελίδων, η οποία θα πρέπει να παρουσιάζει τις πληροφορίες με έναν εύχρηστο και λειτουργικό τρόπο που να ελκύει το ενδιαφέρον του αναγνώστη
 4. Cms δυνατότητα διαχείρισης των σελίδων του site η οποία πρέπει να είναι πολύ απλή και εύχρηστη δίνοντας στον ιδιοκτήτη του site την δυνατότητα να ανανεώνει τις σελίδες όσο συχνά θέλει χωρίς αυτό να είναι κουραστικό και δίχως κάποιο κόστος συντήρησης.
 5. Επικοινωνία το site πρέπει να παρέχει όλες τις πληροφορίες εκείνες που θα φέρουν κοντά σας έναν υποψήφιο πελάτη.

Η κατασκευή ενός site με επαγγελματικό σχεδιασμό μπορεί να περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα από τα κάτωθι στάδια: 

Η Κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει :

 1. Κατοχύρωση ονόματος
 2. Σχεδίαση ιστοσελίδας
  1. Δημιουργία γραφικού περιβάλλοντος
  2. Δημιουργία πρότυπης σελίδας
 3. Κατασκευή & Ανάπτυξη ιστοσελίδων
  1. Κατασκευή σελίδων
  2. Kατασκευή φόρμας επικοινωνίας
  3. Κατασκευή βάσεων δεδομένων
  4. Κατασκευή δυναμικών σελίδων
  5. Κλείδωμα σελίδων
  6. on-line συναλλαγές
  7. Ψηφιοποίηση slides-φωτογραφιών
  8. Κατασκευή banners
  9. Κατασκευή flash animation

Προσοχή!!

Ένα site δεν είναι απλά μία διαφήμιση, η τεχνολογία σήμερα επιτρέπει στο website σας να λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και να πληροφορεί τους νέους πελάτες της εταιρείας σας συνεχώς σαν να είσαστε μονίμως ανοικτά . 

Το website σας μπορεί να πληροφορεί τους επισκέπτες σας, να μάθει τις ανάγκες τους, να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας να κρατήσει τα στοιχεία τους όπως θα έκανε ένας ικανός πωλητής . 

Ένα σωστό website πρέπει να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις όπως θα συνέβαινε αν προσλαμβάνατε έναν νέο υπάλληλο ή πωλητή . Ένα τέτοιο website θα πάρετε από τo κατάστημα VIRUS.

 

Ιστοσελίδες με δυνατότητα διαχείρισης περιεχομένου

Δυνατότητα να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, προσθέτοντας αλλάζοντας ή αφαιρώντας  απεριόριστες σελίδες με φωτογραφίες, περιγραφές, αρχεία κτλ.

Η εφαρμογή cms  σας παρέχει απεριόριστες δυνατότητες, προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, πραγματοποιεί αλλαγές στην ιστοσελίδα σας σε πραγματικό χρόνο.